sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Seinäjoki KV 22.10-16

Tämän vuoden näyttelyt ovat nyt ohi. Viimeisenä muttei vähäisimpänä suuntasimme Seinäjoelle. 

Kymmenen aikaan Perjantaina (21.10) lähdimme matkaan ja perillä Seinäjoella olimme kahden aikoihin. Menimme ensimmäisenä hotelliin, josta olimme varanneet huoneen yhdeksi yöksi. Mukana oli tutut koirat joiden kanssa kävimme kävelemässä puistossa. Myöhemmin lähdimme syömään ja samalla reissulla vimme mustissa ja mirrissä, josta mukaan tarttui huomiovalot. Huomiovalot ovat helppo kiinnittää esim. koiran hihnaan tai oman takin vetoketjuun. 

Hotellissa koirat olivat hienosti. Nukkuivat yönkin ihan rauhallisesti (paitsi Lumo pari kertaa hyppäsi sänkyä vasten.)

Aamulla kun herätyskello pirrasi, käytimme koirat ulkona ja menimme syömään aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdimmekin kohti näyttelypaikkaa eli Seinäjoki Areenaa. 

Hetken aikaa odottelimme, että lapinkoirien kähä alkaisi, mutta melko pian alkoi valioluokka. Valioluokassa kisasi 6 koiraa. Sulo sai erinomaisen, mutta ei sijoittunut. Maija Mäkinen, joka oli lapinkoirilla tuomarina oli tosi ystävällinen ja mukava!

Sulon arvostelu: 2,5 v. Maskuliininen uros, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Hyvät karvaiset korvat. Kauniit silmät. Oikea purenta. Hyvät tasapainoiset kulmaukset. Hyvä runko, luusto ja käpälät. Turkki ei parhaimmillaan. Pehmeä karva. Hyvä häntä. Liikkuu kevyesti. Miellyttävä käytös.

Valioluokan jälkeen Lumo pääsi kehäilemään. Lumon luokassa oli 5 koiraa. Lumo sai erittäinhyvän, ja yllätti sijoittumalla ykköseksi! Mukava reissu oli meillä siis!

Lumon arvostelu: Feminiininen juniori, joka antaa hieman matalaraajaisen vaikutelman. Hyvä ylälinja. Kevyt piirteinen nartun pää. Keskiruskeat silmät. Oikea purenta. Kauniskarva. Hyvät tasapainoiset kulmaukset. Hyvä runko, selkä ja häntä. Kevyt luusto. Turkki ei parhaimmillaan. Kevyet liikkeet. Hyvä tasapaino. Miellyttävä käytös. Esitetään hyvin.





Nyt onkin näyttelyistä taukoa. Seuraava virallinen näyttely jonne ehkä menemme on Kajaani 
KV! 

Koirille tein oman instagram tilin. Sieltä pääsee paremmin seurailemaan meidän touhuilujamme! Tästä pääset kurkkaamaan tiliä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti