sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kärsämäki RN 30.7-16

Auto suuntasi eilen kohti Kärsämäen koiranäyttelyä. Suomenlapinkoirat alkoivat 11.00 ja olimme paikalla hyvin ennen kehän alkua. Lapinkoiria yhteensä oli ilmoitettu 27 kpl. 
Tullessamme näyttelypaikalle oli lämmin ja aurinkoinen ilma, mutta jonkin ajan kuluttua alkoi sataa ihan kunnolla vettä. Vesisade kesti jonkin aikaa mutta sitten alkoi paistamaan taas aurinko.

Sulon lisäksi urosten valioluokassa oli kaksi koiraa. Tuomarina lapinkoirilla oli Esa Ruotsalainen. Tuomari mittasi koirat, mutta ei merikinnyt sitä arvosteluun. Sulo oli kehässä nätisti ja tulos oli: VAL ERI VAK 2 SA PU 2
Hyvin meni!

Arvostelu: Keskikokoinen, mittasuhteiltaan oikea, laadukas uros. Kaunisilmeinen pää, jossa otsapenger voisi olla hieman voimakkaampi. Kauttaaltaan erinomaisesti, terveesti rakentunut. Hyvä vahvuus. Poikkeuksellisen hieno jalkakarvoitus. Tyylikäs liikkuja. Kaunis kokonaisuus. 
                                                                 
        © Jenny taskila
      © Jenny taskila
© Jenny Taskila

Lumon lisäksi junnunarttuja oli neljä. Lumokin käyttäytyi hyvin. Tulos eilen oli: JUN EH
Hyvän arvostelun sai, ja esiintyi tosi hienosti!

Arvostelu: Keskikokoinen, erittäin hyvän tyyppinen. oikeat mittasuhteet. oikea ilmeinen kevyt pää. Hyvä runko ja häntä. Kevyt luusto. Vähän niukasti kulmaantunut. Hyvä sivuliike, takana kinner ahtautta. Tarvitsee vielä aikaa.
  
              © Juulia Taskila
                © Juulia Taskila
© Juulia Taskila


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti