keskiviikko 3. elokuuta 2016

Toinen kerta arkitokossa!

Toinen arkitoko kerta on takanapäin, ja kaksi kertaa on jäljellä. Mukavaa on kyllä ollut, ja sieltä on saanut hyviä vinkkejä.

Viimeksi eli sunnuntaina teimme paljon ohitusharjoituksia. Ennen niitä joikainen sai käydä koiransa kanssa aidatulla treenikentällä, jossa otettiin luoksetuloa. Kotona Sulo on tullut hurjaa kyytiä luokse, mutta nyt kentällä oli kaikenlaisia kivoja hajuja niin ei oikein malttanut tulla, mutta lopulta se sai nenänsä maasta irti ja tuli ihan hyvin luokse.


Sitten vuorossa oli ohitusharjoitukset. Oltiin siinä vieressä olevalla soratiellä ja käveleskeltiin koirien kanssa toisten koirien ohitse. Mulla oli Sulolle ihan tavallisia koiran herkkuja joista on tykännyt, mutta nyt ei oikein kiinnostunut herkuista. Ohjaaja sitten antoi muutaman nakin mulle, niin johan Sulo kiinnostui! Eli ensi kerraksi nakkeja mukaan! :D

Toisessa ohitusharjoituksessa muut meni koiransa kanssa "pujottelukepeiksi" ja kaikki kävivät vuorotellen pujottelemassa. Tämän Sulo meni hienosti! Tehtiin vielä jotain pikkujuttuja lopuksi, mutta niistä ei ole mitään kerrottavaa.



                                        "Ai voiks ton syödä??" Sulo ihmettelee vadelmaa :D



Olen ajatellut tehdä koirille näyttelyhihnat, ja eilen tilaukseen lähti satiininarua ja helmiä. Saas nähdä osaanko tehdä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti