torstai 21. heinäkuuta 2016

Ostoksia koirille ja kuulumiset!

Eilen aamulla hurruuttelimme Tuurin kyläkauppaan. Lumo ja Sulo jäivät kotiin odottelemaan että tulemme illalla takaisin kun yöksi ei Tuuriin jääty.

Lumo aloitti keskiviikkona juoksut, joten laitettiin tytteli häkkiin sen ajaksi kun käytiin Tuurissa, ja Sulo-pojuli meni sitten yöksi häkkiin. Teimme itse häkin koirille, joka tulikin juuri sopivasti valmiiksi. Toinen pienempi häkki meillä oli jo ennestään, kun ostettiin talvella se, Lumon aloittaessa juoksut. Ihmeen rauhassa molemmat ovat häkissä, vaikka eivät ole kovin montaa kertaa olleet. Nyt on siis pidettävä kolmisen viikkoa niitä vuorotellen häkissä.


Maanantaina käytiin pitkästä aikaa agilitykentällä. Muita siellä ei ollut ja mekään ei oltu kuin reipas puolituntia. Muutamia esteitä ja kaksi putkea laitettiin ja mentiin niitä. Sulo hyppää esteet oikein kunnon ilmavaralla, mutta Lumo keksi paremman tyylin ja meni esteen ali, vaikka olisi päässyt yli helpostikin :D Putkeen molemmat menevät hienosti. Kamerakin oli mukana, mutta ei tullut otettua kuin muutama kuva. 



Niin ja sitten niihin Tuurin ostoksiin. Koirillehan sieltä tarttui mukaan: Monenlaisia herkkuja, kaksi lelua sekä uusi vesikuppi häkkiin. 

         Ostettiin mätsäriin ja näyttelyyn herkkuja! Saas nähdä maistuuko nää koirille ;)

                                                                                       Järsittävää koirille
                             
                                                
        Sulolle uusi lelu, mistä tykkää hirmuisesti!
       Lumolle kaksi uutta palloa, joista toinen ei tässä näy, mutta se toinen on valkoinen.
                                                                  Tällainen vesikuppi tuli meidän häkkiin!

 P.S. Tänään illemmalla on mätsäri Oulaisissa josta taisinkin mainita täällä blogissa aijemmassa postauksessa. Mukaan lähtee ehkä vain Lumo. Sulo lähtee sitten sunnuntaina ensimmäiselle arkitottelevaisuus kerralle. 



                                         


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti