maanantai 8. elokuuta 2016

Arkitokoa jälleen!

Eilen oli toiseksi viimeinen arkitoko kerta. Tosi mukavaa meillä on siellä ollut! Meitä olikin vain neljä koirakkoa eilen mukana arkitokoilemassa. (normaalisti on 6 koirakkoa)

Ensin minä ja Sulo sekä toinen koirakko menimme treenikentälle. Kentällä aloitimme katsekontakti harjoituksilla. Pyörimme toisen koiran lähellä ja koiran piti pitää katsekontakti. Sulo hienosti katsoi minua! Välillä pää kääntyi toiseen koiraan, mutta kun vähän muistutti niin katsoi minua taas.

Sitten oltiin treenikentällä vuorotellen ja päästettiin koira irti. Sulo lähti kuljeskelemaan hajujen maailmaan, mutta kun lähdin toiseen suuntaan juoksemaan ja huusin kimeällä äänellä (niin kuin vinkupallo :D) niin kovaa kyytiä tuli luokse. 
Lopuksi Sulo kulki vierellä kokoajan seuraten. Ohjaaja laittoi tosi matalalle A-esteen ja mentiin myös sitä. Ei olla ikinä Sulolla A-estettä menty, mutta niin se vain yli meni kuin vanha konkari.

Harjoiteltiin liikkeestä maahan menoa ja sekin alkaa sujua jo. (tai ainakin idea on hoksattu)

Ensi kerralla lähdetään kylälle kävelylle koirien kanssa, ja se onkin sitten viimeinen kerta arkitokossa.


 
Lumolla on juoksut loppuneet ja koirat pääsevät taas riehumaan yhdessä! Voi kuinka innoissaan ne olivat kun pääsivät juoksemaan! 

          Huomenna suuntaamme sitten Ouluun sinne mätsäriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti