torstai 11. elokuuta 2016

Mätsärissä Oulussa

Tiistaina (9.8) ajelimme Ouluun mätsäriin. Ajellessamme Ouluun alkoi satamaan ihan kaatamalla vettä, mutta vesisade ehti loppua ennen kuin olimme perillä. Koiria oli paljon! Mätsäri alkoi kuudelta ja kotona olimme 11 paikkeilla, joten ihan kivasti siellä vierähti aikaa :D Mukana oli tuttu porukka eli: Vertti, Wiivi, Wiola ja Werneri. Wilma oli jäänyt kotiin juoksujen takia. 

Minä ja Lumo pyörähdettiin junior handler kehässä, joka oli heti ensimmäisenä. Siellä oli monta koirakkoa ja kehässä meni kauan kun ensin juostiin ympäri, sitten "yksilö arvostelu" ja vielä ympäri ja seisotettiin. Sijaa ei tullut, mutta saimme pienen pussin koiranmärkäruokaa.


Sitten oli Sulon vuoro mennä isojen aikuisten kehään. Kehässä meni mielestäni hyvin, mutta tuomari tykkäsi enemmän toisesta koirasta ja saatiin sininen nauha. Sinisten nauha kehässä ei sijoituttu.


Lumo ilmoitettiin myös isoihin aikuisiin ja siskoni esitti sen. Hienosti meni kehässä ja Lumo sai punaisen nauhan. Punaisten nauhakehässä oli paljon koiria, mutta silti Lumo pääsi viiden parhaan joukkoon! Sitten jännitettiin mille sijalle se pääsee. Ja Lumo oli PUN 4! Hienosti!
Palkinnoksi saatiin ruusuke, herkkutikkuja ja kakkapusseja.





 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti